Parteneri

Parteneri

inregistrare-marca-brevet-de-inventie-rompatent-desogn

INTELLECTUAL PROPERTY AND LAW OFFICE

Echipa ROMPATENT DESIGN reprezinta o agentie de proprietate industriala, specializata in domeniul brevetelor de inventie, a marcilor si indicatiilor geografice, a desenelor si modelelor industriale.

Stim cu totii ca pentru siguranta economica a afacerii dumneavoastra este extrem de important ca marca de comert sau de servicii pe care ati lansat-o pe piata sa fie protejata, pentru ca nici un tert sa nu o poata folosi fara drept.

Pentru a evita astfel de neplaceri, cu impact major asupra patrimoniului dumneavoastra, este necesara protectia marcii la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM). Acest lucru se poate face prin intermediul unei agentii de proprietate industriala, care va poate oferi in subsidiar consultanta de specialitate in ceea ce priveste protectia drepturilor dumneavoastra care deriva din inregistrarea unei marci, precum si servicii de monitorizare permanenta a acestora.

Avand convingerea unei bune colaborari, va propunem sa alegeti serviciile noastre de consiliere privind protectia drepturilor dumneavoastra care deriva din inregistrarea unei marci, si anume:

 • Consultanta prealabila privind alegerea semnului distinctiv care sa defineasca si sa personalizeze afacerea dumneavoastra;
 • Consultanta privind alegerea categoriilor de produse si servicii pentru care solicitati protectia marcii;
 • Cercetare documentara privind disponibilitatea unei denumiri;
 • Reprezentare in fata Oficiului de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) pentru depunerea cererii de inregistrare a marcii precum si monitorizarea acesteia de la depunere si pana la obtinerea Certificatului de inregistrare;
 • Reprezentare in legatura cu posibile litigii privind marca: opozitii, contestatii, apeluri;
 • Plata taxelor legale;
 • Opozitii impotriva unor cereri de marca depuse ulterior celei a dumneavoastra;
 • Consiliere de specialitate oferita ulterior obtinerii protectiei care deriva din dreptul de folosire exclusiva pe teritoriul Romaniei;
 • Consultanta de specialitate in intocmirea unor contracte de cesiune si licenta a marcii pe care o detineti;
 • Monitorizarea depunerii unor marci similare celei a dvs. de catre terti pe perioada protectiei.
 • Atentie, dupa cum poate cunoasteti, conform noilor prevederi ale Legii 84/1998, OSIM nu mai procedeaza la examinarea unei marci din punct de vedere al motivelor relative de refuz la inregistrare, si prin urmare, daca un tert depune o cerere de inregistrare a unei marci similare sau identice cu a dvs. sunteti nevoiti sa faceti opozitie in termen de 2 luni de la data cererii de publicare a noii marci, in caz contrar existand posibilitatea ca noua marca sa fie inregistrata de tert si sa suferiti un prejudiciu cert. Pentru a evita acest neajuns, noi va oferim un serviciu de monitorizare lunara a tuturor marcilor pe care le aveti protejate.
 • Consultanta si reprezentare privind actiuni in concurenta neloiala sau actiuni in contrafacere;
 • Consultanta atunci cand se savarsesc fapte de natura penala in dauna dvs, prin contrafacere sau concurenta neloiala, prin redactarea de plangeri penale si reprezentare in procesul penal.

 

Mai multe informatii despre serviciile noastre puteti afla accesand site-ul:

www.patentdesign.ro sau trimitand o solicitare la adresa de mail: office@patentdesign.ro.

Ne gasiti listati si pe site-ul OSIM: www.osim.ro sau pe site-ul Camerei Consilierilor in Proprietate Industriala: www.patent-chamber.ro

Avand convingerea ca profesionalismul, seriozitatea cu care tratam toate proiectele, respectul pentru client al echipei noastre si nu in ultimul rand, flexibilitatea onorariilor noastre (adaptate nevoilor dumneavoastra) ne recomanda, considerati aceasta oferta o propunere de colaborare, care speram sa va aduca numai satisfactii.

 

Mobil: 0720 340 766
Mobil: 0722 408 875

Tel / fax: +40 (0) 314 148 320
Email: office@patentdesign.ro
Web: www.patentdesign.ro

Stai conectat pe retele sociale